top of page

Op maandag 18 april kan er door jong en oud gesoftbald worden op ons mooie veld aan de Admiraal Hellfrichlaan. Naast het spelen van een of meerdere wedstrijden, kun je je werp-en loopsnelheid meten met een speedgun, in de slagkooi ballen weg slaan en/of  onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de sport.

 

Scharrel je eigen team bij elkaar en meld je aan voor dit gezellige toernooi. Natuurlijk mag je je ook aansluiten bij een ander team. Meedoen is belangrijker dan winnen.... of was het nou net andersom ?? 

 

Inloop vanaf 11.00 uur.

 

Aanmelden kan via de facebook pagina of via beeball@theanimals.nl

Softball Glove

2e Paasdag, Softbaldag bij de Animals

Anchor 1

GELREPAS

Voor wie is de GelrePas?

De GelrePas is voor degenen die een bijstandsuitkering ontvangen van hun gemeente. Ook zij die een ander inkomen ontvangen, tot ten hoogste 120% van de bijstandsnorm, kunnen voor de pas in aanmerking komen. De gemeenten die de GelrePas verstrekken zijn: Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.

 

Kinderen van 4 tot 18 jaar met een GelrePas die lid zijn, of willen worden, van een sportvereniging hoeven hun contributie niet zelf te betalen. Via de gemeente wordt de contributie betaald. Voor de vergoeding aan de verenigingen wordt een maximum van € 225,- per kind (per jaar) gehanteerd.

Voor volwassen (vanaf 18 jaar) ontvangen verenigingen 50% van de contributie, ook met een maximale vergoeding van € 225, – (per jaar). De vergoeding geldt voor het lidmaatschap van maximaal één vereniging per jaar. Het bedrag dat niet wordt vergoed, dient de vereniging bij het lid te incasseren.

Kinderen hebben ook recht op een bijdrage voor sportkleding en -materiaal. Het bedrag hiervoor is minimaal € 10,00 en maximaal € 75,00 en is afhankelijk van de hoogte van de contributie.


De maximale vergoeding voor contributie en kleding tezamen bedraagt € 225,00 per jaar. Bij een contributie van € 216,00 en hoger wordt geen kledingbon verstrekt. Nadat de vereniging de contributie heeft gedeclareerd, krijgt het kind de bon thuisgestuurd.

Lid worden?


Heeft u een geldige GelrePas en wilt u zich aanmelden? Vermeld dan bovenaan het inschrijfformulier dat u in het bezit bent van een geldige GelrePas. Wij verzoeken u een fotokopie van deze GelrePas bij het inschrijfformulier te voegen of te mailen naar (de penningmeester). 
De (gedeeltelijke) vrijstelling tot het betalen van contributie wordt pas definitief nadat de contributie door de gemeente aan onze vereniging is voldaan.

 

 

Bestaande leden:
Ook bestaande leden kunnen bij de penningmeester aangeven, dat zij in het bezit zijn van een geldige GelrePas. Deze pas s.v.p. mailen naar (mail penningmeester). Leden die in het afgelopen seizoen al een (gedeeltelijke) vrijstelling ontvingen vragen wij hierbij om z.s.m. een fotokopie van de GelrePas 2015 en t.z.t. van de GelrePas 2016 te mailen naar (mail penningmeester).

bottom of page