Conform het advies van NOC/NSF gaan in ieder geval tot 1 april alle trainingen niet door. Ook de ALV van morgen wordt tot nader order uitgesteld.

Zodra er nieuwe richtlijnen zijn, stellen we iedereen op de hoogte. 

Wij beseffen dat dit een teleurstelling is, maar we nemen liever geen enkel risico. Het is niet anders.

Namens het bestuur, Harold Schoenmakers,

Het bericht van NOC*NSF

De Nederlandse sportwereld ligt de komende weken stil. Sportkoepel NOC*NSF adviseert donderdag haar leden alle evenementen, zowel in de profwereld als de amateurwereld, niet door te laten gaan. De reden is de uitbraak van het coronavirus en de nieuwe maatregelen die donderdag in Nederland zijn aangekondigd. 

Naast de sportwedstrijden zelf is het beter ook alle andere clubbijeenkomsten in de sportwereld uit te stellen, aldus NOC*NSF. Daar vallen trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook onder. 

"Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund. Wat aan het begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, geldt nu tot en met 31 maart voor heel Nederland", aldus de sportkoepel.

clubvanhetjaar.png
The Animals is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar

 

Honk-en softbalvereniging The Animals maakt daarmee kans op de titel in de gemeente Rheden, provincie Gelderland en misschien wel de landelijke titel. 

 

Hoe het werkt voor Honk-en softbalvereniging The Animals

Er kan vanaf 6 mei tot 7 juni op Honk-en softbalvereniging The Animals worden gestemd via www.clubvanhetjaar.nl/honk-en-softbalvereniging-the-animals

 

Daarmee maakt de club kans op een masterclass naar keuze en een professionele promotiefilm om de club extra in de schijnwerpers te zetten. Lees hier meer over opzet van de verkiezing

Olympisch kampioen Esmee Visser draagt de Verkiezing Club van het Jaar een warm hart toe. Zij weet als geen ander hoe belangrijk een club kan zijn om plezier in je sportactiviteit te hebben. Dat dit de basis kan vormen voor levenslang plezier en wie weet voor een succesvolle carrière in de sport.

Honkbaljeugd van The Animals gehuldigd na fenomenaal seizoen!

De aspiranten van The Animals zijn kampioen honkbal geworden in de derde klasse. En daar hoort een feest en een huldiging bij!

De sponsoren van de club hebben de aspiranten en hun ouders een leuke bowlingavond aangeboden. Dat was erg leuk ,maar waar het natuurlijk allemaal om begonnen was, was de huldiging van het team. Door de KNBSB waren speciaal voor deze gelegenheid kampioensdiploma’s gedrukt, die uitgereikt werden door Erik Kremer. De vereniging heeft medailles gegeven en deze werden uitgereikt door Hélène Imhof.  Hierna kon het feest beginnen.

Wie ook zin heeft om te gaan honkballen of sofballen neem contact op!

 
Acht Umpires Honkbal geslaagd voor de Level 2

De KNBSB feliciteert de geslaagden met het behalen met het diploma Umpire Honkbal Level 2, bij Giants Hengelo. De geslaagden zijn: B. Cramer, H.B.H. Haddad, L. Hakkenbroek, E. Iris, L.H. Lambregtse, H. Leuverink, R.R. Nicolaas en J.B. Winters. Met dank aan de docent John Beltman “

 

Lucas heeft namens The Animals deelgenomen aan bovenstaande cursus en heeft deze met goed gevolg afgesloten.

Van harte gefeliciteerd Lucas en we zien je volgend seizoen weer graag als umpire bij de wedstrijden.

GELREPAS

Voor wie is de GelrePas?

De GelrePas is voor degenen die een bijstandsuitkering ontvangen van hun gemeente. Ook zij die een ander inkomen ontvangen, tot ten hoogste 120% van de bijstandsnorm, kunnen voor de pas in aanmerking komen. De gemeenten die de GelrePas verstrekken zijn: Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.

 

Kinderen van 4 tot 18 jaar met een GelrePas die lid zijn, of willen worden, van een sportvereniging hoeven hun contributie niet zelf te betalen. Via de gemeente wordt de contributie betaald. Voor de vergoeding aan de verenigingen wordt een maximum van € 225,- per kind (per jaar) gehanteerd.

Voor volwassen (vanaf 18 jaar) ontvangen verenigingen 50% van de contributie, ook met een maximale vergoeding van € 225, – (per jaar). De vergoeding geldt voor het lidmaatschap van maximaal één vereniging per jaar. Het bedrag dat niet wordt vergoed, dient de vereniging bij het lid te incasseren.

Kinderen hebben ook recht op een bijdrage voor sportkleding en -materiaal. Het bedrag hiervoor is minimaal € 10,00 en maximaal € 75,00 en is afhankelijk van de hoogte van de contributie.


De maximale vergoeding voor contributie en kleding tezamen bedraagt € 225,00 per jaar. Bij een contributie van € 216,00 en hoger wordt geen kledingbon verstrekt. Nadat de vereniging de contributie heeft gedeclareerd, krijgt het kind de bon thuisgestuurd.

Lid worden?


Heeft u een geldige GelrePas en wilt u zich aanmelden? Vermeld dan bovenaan het inschrijfformulier dat u in het bezit bent van een geldige GelrePas. Wij verzoeken u een fotokopie van deze GelrePas bij het inschrijfformulier te voegen of te mailen naar (de penningmeester). 
De (gedeeltelijke) vrijstelling tot het betalen van contributie wordt pas definitief nadat de contributie door de gemeente aan onze vereniging is voldaan.

 

 

Bestaande leden:
Ook bestaande leden kunnen bij de penningmeester aangeven, dat zij in het bezit zijn van een geldige GelrePas. Deze pas s.v.p. mailen naar (mail penningmeester). Leden die in het afgelopen seizoen al een (gedeeltelijke) vrijstelling ontvingen vragen wij hierbij om z.s.m. een fotokopie van de GelrePas 2015 en t.z.t. van de GelrePas 2016 te mailen naar (mail penningmeester).